Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Ahmad Zikri Fauzan will travel from Kuala Lumpur to Jakarta. Let me be your courier. Offering books, clothes, phones, ipads/iphones See profile of azikrif

This trip has passed or it has been deleted
Malaysia
Kuala Lumpur
-
Indonesia
Jakarta
weekly
Friday, Saturday, Sunday
Notes

Tips as agreed


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 12

farhan  – 11 October 2011

wah noted. seminggu sekali yah.. harga buku di sana jauh lebih murah gak?

azikrif  – 12 October 2011

Kayanya tergantung bukunya bro, kasih tau aja apa bukunya, nanti gw bisa check-in harganya...

diocta  – 17 October 2011

hai hai.. mau tanya dong. kalo nitip cream cheese boleh nggak? mereknya philadephia biasanya beli di supemarket yg di Fahrenheit tp kayanya di supermarket besar lain ada. ukurannya sebesar telapak tangan beratnya 250gr, rencana kalau boleh mau titip 2 pak. kl bersedia dititipin ini kabarin ya. thanks :)

dumbik  – 17 October 2011

jenk .... mohon maaf, kalo nitip liquor boleh nggak..... ane tadi malem ngabisin punya big boss, hehehheh ampe ngomel ngomel kalau boleh mohon konfirmasinya ya

anneke  – 19 October 2011

Hello,mau titip vitamin buat orgtua aku boleh ga? Brnkt jumat ini 21 oktb yah? Aku udh sertai keterangan dokter yg menyatakan itu vitamin,takut kena custom clearance. Aku posisi di shah alam. Kabarin kalo bs ya please,thanks!

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us