Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Sisca will travel from Hong Kong to Jakarta. Let me be your courier. Offering Apa saja yang tidak besar dan berat See profile of seebee (Sisca ) in Bistip

This trip has passed or it has been deleted
Hong Kong
Hong Kong
-
Indonesia
Jakarta
Monday 02 January 2012
Notes

Akan ada di Hongkong tgl 30 Des 2011- 2 Jan 2012. Tapi baru balik Jakarta tgl 5 Jan 2012 krn mampir ke bbrp tempat lain.

Tipsnya tergantung harga barang dan ukuran.


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 8

nungki  – 16 November 2011

halo,sis.. mau titip swatch touc bisa ga yaa?kaya ini http://www.swatch.com/zz_en/watches/wi2011_swatchtouch.html

seebee  – 17 November 2011

Wow...keren. Harganya berapa? Boleh nanti saya coba cariin disana.

nungki  – 17 November 2011

harganya sekitar 1000an HKD,sis. tipsnya berapa untuk barang seperti itu?

resti1031  – 30 November 2011

Mba, saya mw titip payung lipat yg ringan boleh ngga? Kmarin wkt Okt saya ke Hk ngga beli, nyesel deh. Pdhl payungnya ringan, enak dibawa kmana2. Harganya skitar HKD 30-40. Di Indonesia susah bgt cari payung yg ringan. Gbr nya boleh apa aja, yg penting ringan aja hehe...

ehendykia  – 01 January 2012

mbak titip iphone 4s (unlocked) 16gb bisa?. hargany hkd5088.tipnya brp?.

seebee  – 01 January 2012

Hehe, udah banyak yg nitip. Tp sorry, barangnya kosong. Dah sold out.

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us