Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Vina Sari Yosephine will travel from Seoul to Jakarta. Let me be your courier. See profile of joeyjoey (Vina Sari Yosephine) in Come and join B

This trip has passed or it has been deleted
Korea, Republic of
Sunday 01 February 2015

Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?

Comment(s) 8

yesan  – 14 January 2015

Hi, bisa titip kosmetik? Kl bs fee nya brp?

joeyjoey  – 14 January 2015

boleh, tergantung berat sama besarnya, sama harganya juga :) biasanya sekitar 15% tapi boleh nego kok :)

yesan  – 15 January 2015

Sy pengen beli kosmetik Odbo bbrp item,cuma dulu belinya waktu diajak tur ke toko kosmetik khusus turis, jd sy kaga tau sekarang pesan dimana

joeyjoey  – 15 January 2015

oh boleh, kalau bisa aku liat dulu gambar2nya yah

yesan  – 15 January 2015

Ini sih aku ambil dr web spore,kaga tau knp yg korea punya harga kaga keluar. Harga di sana sih kaga semahal itu :) yg gbrnya isi 4 itu dah 1 set. Kalau memungkinkan sih tiap item mo beli bbrp. Box sih kaga perlu. thanks

joeyjoey  – 15 January 2015

oh, okay ntar dicariin dulu, aku contact lagi hari selasa depan yahsee you :)

yesan  – 20 January 2015

Hi, ini sy dpt google For ODBO products, go to this address: 1F, 41-2, Seongsan-Dong, Mapo-Gu, Seoul, Korea. Tel: 02-323-1168 (The nearest subway station is Mapo-gu Office on Line 6 and it takes about 15 to 25 mins to walk from the subway station.)

yesan  – 20 January 2015

Simple directions to get here: From Subway Mapo-gu Office, walk straight after coming out from Exit 3. Depending on the speed you are walking, about 15-20min later, you will spot Outback Steak Restaurant. Along the way, there is practically nothing, not much shops or activities. Turn right and walk for another 10min and you should be able to reach ODBO DFS outlet. thanks

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay

Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works

Contact Us