Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Cindy will travel from Hong Kong to Jakarta. Let me be your courier. See profile of khocin (Cindy) in Bistip.com. Come and join Bistip to do transaction (b

This trip has passed or it has been deleted
Hong Kong
Hong Kong
-
Indonesia
Jakarta
Wednesday 18 February 2015
Notes

LEGAL, NON-FRAGILE
Preferably non-liquid


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 11

inilily  – 06 February 2015

halo bisa bantu bawakan/belikan IC saya udah ketemu sellernya ada di Tsim shat shui hargany USD 20 barangnya sangat kecil dan ringan Brp tips nya? lokasi jakartanya dimana? tq

inilily  – 06 February 2015

barang juga bisa dikirim ke tempat kamu (dari Shenzhen) thanks

khocin  – 06 February 2015

Hello, jadi maksudnya barangnya nya di TST atau shenzhen ? Tips nya 10% dr total belanjaan. Jakarta utara Thanks!

inilily  – 06 February 2015

yg di shenzhen mau ngirim nih (harga di sz lbh murah dr HK, jd sy prefer beli sama yg sz) bisa gak kalo dikirim ke hk brgnya ?

inilily  – 06 February 2015

jakarta utara is nice. sy jg jakut kabari ya tq

khocin  – 06 February 2015

Hi ! Prefer kalau barangnya saya yg beli drpd dikirim ke tempat saya. Thanks

inilily  – 06 February 2015

dan posisi kamu di HK ? ga ada plan ke SZ sblm depart dari hk ? tq

khocin  – 06 February 2015

yes, saya di HK. no, tidak ada plan ke Shen Zhen hehehe, thanks

inilily  – 06 February 2015

ok deh nanti kalo jadi saya kabari lagi ya tq

khocin  – 06 February 2015

sip! :D

khocin  – 06 February 2015

comment deleted

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us