Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Aretha Nasroen will travel from Guangzhou to Jakarta. Let me be your courier. See profile of anihspace (Aretha Nasroen) in Bistip.com. Come and join Bistip

This trip has passed or it has been deleted
China
Guangzhou
-
Indonesia
Jakarta
Wednesday 04 February 2015


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 18

willizha  – 27 November 2014

halo, mau nanya bisa? kalo mau titip hp htc dari china bisa? kalo bisa ada referensi harga untuk htc one E8 dual sim ga? trus fee nya brp? thx

anihspace  – 30 November 2014

Bisa aja gan. Coba dicek di taobao.com aja. Fee 10% biasanya gan

yudigadget  – 15 December 2014

Hi, Bisa titip ini: Panci Portable, biasa buat hiking di gunung.. ^_^ http://s3.amazonaws.com/thmb.inkfrog.com/pix/yefang3227/7_123.jpg/520/0 Tinggi 16,5cm dan lebar 13,7cm Berat sekitar 610 gram http://www.ebay.com/itm/151513622527?_trksid=p2059210.m2748.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Saya sudah win sih biddingnya.. Fee jangan 10% yah hehe, karena harganya cuma 5 rebu, masa saya kasih fee 500 perak hihihi... saya kasih fee Rp 100.000 bagaimana? Kabarin yah.. Thanks Best Regards, Yudi Wijaya

anihspace  – 16 December 2014

Kirim aja gan, ane di: Aretha Nasroen Room 459, Kaixuan International Apartment. No 106 Sandong Avenue, Huadu District, Guangzhou. Guangdong, China. +8618002216798

anihspace  – 23 December 2014

Gan, nomor saya gak bisa dapet sms dari Indo. Kalo jadi, dikabarin pakai WA aja nomor yang sama, atau sms ke 0856 58410437.

yudigadget  – 23 December 2014

Hi, Sorry baru kabari.. Seller yang di china info nggak bisa shipping ke china :-( ---cut--- Dear netta972, Thank you for your time. Sorry, but i am afraid we do not ship to China. All need your understanding. Best regards Best regards Daisy xiaoyanzi0616 eBay service ---cut--- Padahal di item penjualan bisa shipping ke China Akhirnya aku cancel ordernya Sorry yah, mungkin next time Thanks Best Regards, Yudi Wijaya

anihspace  – 10 January 2015

Gak masalah gan. Belum rejeki kita berarti :)

papafei  – 23 December 2014

gan mau nitip dong. tablet PC teclast x98. harganya sekitar 200USD. nanti saya beli via aliexpress n kirim ke alamat agan. kapan balik ke jakarta? fee 10% no prob

anihspace  – 23 December 2014

Halo, gan. Silakan aja. Alamatnya: Aretha Nasroen, Room 459, Kaixuan International Apartment. No 106 Sandong Avenue, Huadu District, Guangzhou. Guangdong, China. Telpon dan WA 8618002216798, sms 0856 58410437.

anihspace  – 23 December 2014

comment deleted

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us