Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. cempluk will travel from Tokyo to Jakarta. Let me be your courier. Offering uniqlo GU daiso See profile of cempluk (cempluk ) in Bistip.com. Come and join

This trip has passed or it has been deleted
Japan
Tokyo
-
Indonesia
Jakarta
Sunday 30 November 2014
Notes

Hi. Berangkat dari Jpn k Cgk. Yang mau titip silahkan esp utk brand2 dibawah ini yak :
uniqlo
canmake
daiso
GU
Jins
3coins
etc

all items bisa dliat d web nya..fee : item +50yen × kurs 150 yak..utk yang titip diatas 10000 yen boleh coba nego fee nya,tergantung bawa apa. List aja order teman2 via inbox or LINE ID gw cempluksipetualang. Max order tanggal 15 November. Utk barang2 yg gw setujui akan gw infokan. DP or cash bisa transfer max 2x24 jam setelah list barang gw info yak. Lewat itu,gw anggap cancel.utk yg barangnya tdk ada/kosong/etc 100% refund yah

Tq semuah


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 2

cempluk  – 15 November 2014

comment deleted

cempluk  – 15 November 2014

Teman2 udah full yaaah jadi closed dulu..yg gk ke ikut mohon maapkeun gw udah kasi reminder berkali2 deadline jg udah diingetin jadi ya mohon maaf kalo gkbs keangkut krn tiba2 confirm mau..ya sorry to say kita kan simbiosis mutualisme disini jd jangan anggep gw kurir perusahaan logistik yg kapan aja open order ngejar setoran yak..thank u Bistip ;)

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us