Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Amanda Dwitya will travel from Jakarta to Kuala Lumpur. Let me be your courier. See profile of amanda (Amanda Dwitya) in Bistip.com. Come and join Bistip t

This trip has passed or it has been deleted
Indonesia
Jakarta
-
Malaysia
Kuala Lumpur
bi-weekly
Friday
Notes

kalau mau nitip dari Jakarta - KL atau sebaliknya KL - JKT,

bisa email aku di : ticket.amanda@gmail.com / 0857 18206071

Biasanya aku pergi ke KL setiap minggu 2 dan minggu ke 4.

thanks
manda


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 12

ishak  – 24 October 2011

hi amanda, Saya kalau mau nitip pita rambut berapa tip nya?

amanda  – 25 October 2011

o silakan kalau mau nitip... berapa banyak bawanya ;), klau sedikit gratis kalau banyak ganti ongkos capeknya ajha ;)

mikesiong  – 03 February 2012

hai amanda .. kapan ke malay lagi ? kalo aku mau kirim ke seremban malay bisa ga ya ? any idea ?

amanda  – 17 March 2012

hi, sorry baru jawab, baru buka ini web... bisa kok kalau mau nitip buat ke seremban,,, nanti dr malaysia saya titipin pakai pos laju lagi ke seremban,,,, kenanya 7RM kok, kalau keseremban gitu. sorry banget yah baru jawab

heyfajrul  – 02 April 2012

hello mba amanda, saya mau nitip gift nih buat temen di selangor, bisa ngga yah? atau nanti temen saya aja yg ngambil, tingggal kontak2an aja...

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us