Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. NESYA AMELLITA will travel from Singapore to Jakarta. Let me be your courier. See profile of nesyamell (NESYA AMELLITA) in Bistip.com. Come and join Bistip

This trip has passed or it has been deleted
Singapore
Singapore
-
Indonesia
Jakarta
Monday 10 November 2014
Notes

Transit di Changi Airport jadi tidak keluar bandara. Menerima titipan apa saja yang gampang dibawa dari duty free shop bandara, dll. :)


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 2

alexputra  – 23 October 2014

Hi mau tanya nih Kalo mau titip 1 amplop isinya kayak kunci gitu bisa gak ya? Fee nya brp ya? Trus di jkt kalo tinggal nya di daerah kelapa gading akan lebih baik soalnya tujuan nya buat nitip ke kelapa gading, tapi kalo gak juga gapapa tar paketnya aku suruh orang buat ambil. Thanks

nesyamell  – 26 October 2014

ok, cek message yaa..

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us