Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Charles williamson will travel from Singapore to Jakarta. Let me be your courier. See profile of inibill (Charles williamson) in Bistip.com. Come and join

Singapore
Singapore
-
Indonesia
Jakarta
bi-weekly
Friday, Saturday, Sunday
Notes

I am working in Singapore but i'm frequently back to Jakarta. I usually go to Jakarta twice a month during weekends. I can bring stuff for you from/to Singapore - Jakarta.


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 6

juventin1  – 27 August 2014

mau titip ponsel bisa gak bro?

nonamacica  – 04 October 2014

samaa mau titip xiaomi mi3 nih. bisa kah?

annajm  – 16 October 2014

masih trip singapur-jakarta mas? mau nitip baby carrier ni.. sy udah nyari dan udh dpt,jd nanti tinggal dikirim aja ke alamat mas.. harganya 110 dolar.. tip nya brp ya? bisa minta no hp? biar gampang kontek2an nya.. :)

alexputra  – 23 October 2014

Hi mau tanya nih Kalo mau titip 1 amplop isinya kayak kunci gitu bisa gak ya? Fee nya brp ya? Trus di jkt kalo tinggal nya di daerah kelapa gading akan lebih baik soalnya tujuan nya buat nitip ke kelapa gading, tapi kalo gak juga gapapa tar paketnya aku suruh orang buat ambil. Thanks

agush16  – 25 December 2014

Klo boleh bisa dicariin sepatu under armour anatomix spawn low, harga nya klo dollar amerika cuma $ 75 moga di outlet under armour singapore masih ada

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us