Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Ria will travel from London to Jakarta. Let me be your courier. See profile of rheakiwi (Ria) in Come and join Bistip to do transaction (buy, s

This trip has passed or it has been deleted
United Kingdom
Monday 07 July 2014

Nothing too heavy and illegal

Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?

Comment(s) 3

ayyu  – 28 June 2014

Mau dong mbak snow globe yg buckingham palace sama london.... kira2 brp ya? bisa line aq di : serayu lintang

rheakiwi  – 30 June 2014

Maaf mba, kebetulan udah ngga di Inggris lagi udah pindah negara hehe..

greeny  – 30 June 2014

mba rhea.. aku yg sebelumnya msg mau titip beliin pajangan menara eiffel.. klo mba juga bisa dititpin barang yg di uk area (london or cambridge or else), aku mau pinjem alamat aja yang di uk area buat delivery barang yg aku beli dari Harrods Online. dan tentunya need your service untuk bawa sampe ke aku di Indo :) inbox yah mba rhea in t&c nya thanks

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay

Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works

Contact Us