Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Amalla Vesta W will travel from Jakarta to Singapore. Let me be your courier. Offering Anything legal See profile of vesta (Amalla Vesta W) in Bistip.com.

This trip has passed or it has been deleted
Indonesia
Jakarta
-
Singapore
Singapore
Friday 23 September 2011
Notes

Harap info sebelum 22 September.

1. Email saya ttg jenis barang. Kalau approved, saya akan konfirm ttg BIAYA

2. Saya lebih prefer Anda minta kontak person Anda di Singapore untuk ambil barang-nya di saya (dgn menemui di lokasi sesuai perjanjian).


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 3

nanads  – 20 September 2011

hai, aku mau titip tas cambridge satchel. Tasnya bisa diliat disini>> http://www.cambridgesatchel.co.uk/shop/collections/the-batchel kalo bersedia nanti aku kasih tau ada beberapa toko disana yg ngejual tas itu :) thanks before!

vesta  – 20 September 2011

Di Singapore belinya dimana? Kalau gak susah nyarinya sih boleh aja.

nanads  – 21 September 2011

Ini alamatnya: 127A Telok Ayer Street, Singapore 068596. Gimana?  

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us