Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. eddy mansor will travel from Batam to Singapore. Let me be your courier. See profile of ayong (eddy mansor) in Bistip.com. Come and join Bistip to do trans

Indonesia
Batam
-
Singapore
Singapore
weekly
Thursday
Notes

Mau nitip apa aja boleh asal masih bisa di hand carry,bukan barang elektronik dan miras,fee 15% saja,minat inbox yaaaa ;)
Syarat dan ketentuan berlaku yah ;)


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 2

alexputra  – 28 November 2014

Hi mau nitip nih dr batam ke sg Situ weekend ini ada ke singapore ya? Cuma nitip albothyl sama luwak white coffe yg sachet an bisa gak yah? Kalo coffee nya ga bisa jg gapapa, yg penting albothyl soalnya ga dijual nih di singapore.. Thanks

dcynthy12  – 02 March

halo teman saya, silahkan hubungi saya di sini favor_789johnson @ h o t m i l.com ada sesuatu yang sangat penting saya akan ingin mendiskusikan dengan Anda

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us