Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Sintya will travel from Shanghai to Jakarta. Let me be your courier. See profile of sintya (Sintya) in Bistip.com. Come and join Bistip to do transaction (

This trip has passed or it has been deleted
China
Shanghai
-
Indonesia
Jakarta
Friday 07 March 2014
Notes

Kalau mau titip silahkan japri


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 9

afriadoni  – 22 February 2014

Hi , boleh titip tanaman gak ?

sintya  – 22 February 2014

Hello, maap seperti nya kalau tanaman takut ga bisa masuk ke indo ya. Takut ditahan custom. Tapi boleh deh coba di list down dulu mau titip tanaman apa, ukuran, beli di mana dan harga di sana berapa.

afriadoni  – 22 February 2014

Trims , nanti saya cari yg jual online ...

sintya  – 22 February 2014

Ok2, sorry yah. Thx

afriadoni  – 24 February 2014

Mbak , ini tempat belinya di Taobao.com pake bahasa cina jadi saya pening liatnya .. Hehehe

afriadoni  – 24 February 2014

Bukan dalam bentuk tanaman hidup , tapi stek jadi menurut teman sy boleh koq kalo dalam jumlah dikit .. Itu juga kalo mbak gak keberatan coz belinya pun antar alamat jadi gak perlu pick up .. :)

siaulung  – 24 February 2014

Bisa titip kamus nggak? Biaya berapa? http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.263.ZYNEMO&id=37331774828

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us