Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. mega aisyah nirmala will travel from Rotterdam to Yogyakarta. Let me be your courier. See profile of megaaisyah (mega aisyah nirmala) in Bistip.com. Come a

This trip has passed or it has been deleted
Netherlands
Rotterdam
-
Indonesia
Yogyakarta
Thursday 26 December 2013
Notes

Kalau ada yang mau nitip dan barangnya gak susah2 amat,,, yuk ngobrol and negosiasi,,, :D


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 6

hsetiawan  – 09 November 2013

Bisa titip barang solar charger gak merknya Goal Zero Nomad 13 Solar panel?

megaaisyah  – 09 November 2013

halo,,, aku udah google itu solar charger,,, itu beratnya kira2 brapa ya?? bisa aja sih kalo gak berat-berat amat,,, :D

hsetiawan  – 09 November 2013

beratnya gak sampai sekilo kok aisyah, 0,78 kg aja.disana dekat tidak ya storenya dengan domisili aisyah?

megaaisyah  – 09 November 2013

kalo sekilo kayaknya bisa sih,,, hehe,,, di rotterdam ada beberapa stores,,, :)

hsetiawan  – 09 November 2013

suip alhamdulillah, nanti saya japri yaaa :) , terima kasih sebelumnya ya aisyah

megaaisyah  – 09 November 2013

wokelah,,, sip2,,, :)

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us