Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Doddy Lukito will travel from Austin to Jakarta. Let me be your courier. Offering Nexus 5, ChromeCast See profile of dodiluk (Doddy Lukito) in Bistip.com.

This trip has passed or it has been deleted
USA
Austin
-
Indonesia
Jakarta
Sunday 10 November 2013
Notes

[1] Please buy the items yourself if it is available online or send the payment in advance to SafePay if you want me to buy at the physical store.
[2] No liquid as it is illegal to carry into the airplane.
[3] Small items only, please. For example: mobile phone, tablet, digital camera, and so on.


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 15

kasanti  – 01 November 2013

Mas nitip nexus 5 dong, cek email d yahoo ya Thx

dodiluk  – 01 November 2013

Maaf saya ngga punya email Yahoo. PM aku aja di Bistip sini :)

echernando  – 02 November 2013

mas sony smartwatch yg ke 1 disana berapa?

dodiluk  – 02 November 2013

Wah ga tau deh Sony smartwatch berapa :) Coba aja browsing kalo dah nemu belinya online di mana nanti bisa aku bantu beliin terus bawain ke Jakarta. Tengkyu.

isaros  – 04 November 2013

mohon dibantu gan untuk orderin barang ini dan berapa sampe jakarta [URL="http://www.amazon.com/The-Sims-Island-Paradise-PC-Mac/dp/B00BGGIWZM/ref=pd_sim_vg_7"]Island paradise[/URL] [URL="http://www.amazon.com/The-Sims-3-PC/dp/B00166N6SA/ref=pd_sim_vg_26"]The Sims 3 PC[/URL] The Sims 3 - PC The Sims 3 Island Paradise - PC thanks u gan sebelumnya

dodiluk  – 04 November 2013

Halo isaros, Bisa aja ane beliin, tips-nya 30% yah dari harga total (barang+shipment). Atau kalo agan bisa beli sendiri terus dikirimkan ke alamat ane di Austin tips nya bisa lebih murah jadi 20% aja. Tolong kabarin secepatnya yah sebab waktunya mepet ane bakalan berangkat di hari Sabtu ini. Tengkyu.

isaros  – 04 November 2013

bos, dodi cek inbox uda saya PM

yovanka  – 04 November 2013

halo om, bisa bantu buat http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814202002 . trims..

dodiluk  – 04 November 2013

Bisa donk aku bantu. Cek inbox yah buat detil "bantuan" nya :) Thank you.

ditra  – 06 November 2013

Nexus 5nya total jadi berapa ya mas? tk

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us