Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Joice will travel from Seoul to Jakarta. Let me be your courier. See profile of jojo (Joice) in Bistip.com. Come and join Bistip to do transaction (buy, se

This trip has passed or it has been deleted
Korea, Republic of
Seoul
-
Indonesia
Jakarta
Tuesday 05 November 2013
Notes

Menerima titipan beli kosmetik


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 5

galuhap  – 09 October 2013

haloo boleh tanya ngga, fee-nya berapa ya kalo mau nitip kosmetik etude? makasiih (:

rizha  – 14 October 2013

Mau tanya apa bisa cariin kamera dslr merk canon atau nikon seken gak??saya pengen jualan diindonesia..klo anda mau sms saya di 08875126155/05116164580 Sbgai contoh untuk harga canon 550d seken dijkt 3,8 juta..kali aja dsna lbh murah drpda dsni

jojo  – 15 October 2013

Hallo.. sorry krn keterbatasan waktu, saya hanya bisa menerima titipan yang sudah pasti lokasi tokonya ya :)

cendys  – 03 November 2013

bisa titip indomie korea ga? mau 1-2 dus, barangnya ringan cuma dusnya agak besar, bisa masuk ke bagasi aja nanti. tips 20% ya.. , kalo boleh email ke csoegandha@yahoo.com Nanti aku kirim fotonya by email + my contact. thanks

jojo  – 03 November 2013

Hallo Maap yaa besok udah last day di sini jadi uda ga keburu lagi .. >

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us