Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Fiona Anindita will travel from New York to San Francisco. Let me be your courier. See profile of aninditaf (Fiona Anindita) in Come and join B

This trip has passed or it has been deleted
New York
San Francisco
Monday 26 August 2013

Aku mau ke USA nih..kalo ada yang mau nitip brand USA silahkan...
Aku berangkat tanggal 10 Agustus 2013, tapi bisa nitip sampe tanggal 19 Agustus. Aku balik ke Jakarta 30 Agustus 2013

Berikut contoh-contoh brand USA:
Anna Sui
Benefit Cosmetic
BareMinerals Cosmetic
Bath & Body Works
Makeup Forever
Marc Jacobs
Nine West
Urban Decays

Selain list di atas, masih banyak ko brand2 USA lain kalo emang ada yang dicari..
Aku akan ke beberapa DeptStore seperti Macy's, dll.

Ada juga website yang bisa diakses untuk mengetahui barang-barang apa aja yang bisa dititip di USA, contoh:

Untuk harganya, aku akan liat berdasarkan website tsb atau website resmi brandnya.. :)

Langsung aja kita ngobrol2 lewat sms atau whatsapp ke 085693356409
mau lewat twitter juga boleh.. @aninditafiona


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?

Comment(s) 0

No comments yet

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay

Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works

Contact Us