Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Dinda Da'ana will travel from Kuala Lumpur to Jakarta. Let me be your courier. Offering Passport Cover & Luggage Tag, H&M, topshop make up, cotton on etc S

This trip has passed or it has been deleted
Notes

ayo yang mau nitiiiiip :D
sebenernya flightnya ke banda aceh sih, tp bisa dikirim ke seluruh indonesia kok :D


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 9

jesschika  – 23 July 2013

Mau nanya siss D kuala lumpur ada bath and body works ga?

dindadaana  – 23 July 2013

Ga ada deh sis kayanya :(

jesschika  – 24 July 2013

Kalo permen nerdsnya willy wonka ada?

dindadaana  – 25 July 2013

ada say, mau? whatsapp aja yaah +601116262042 ;)

kathleen26  – 09 August 2013

Hay sist cek inbox yaaa :)

dindadaana  – 09 August 2013

Hehehe aku udah bales ke whatsapp ga masuk yah? Bisa ntr aku cekin tgl 14an insyaAllah :) Btw aku pengirimannya dr banda aceh yaah :) Trus kalo harganya udah ga harga sale lg gmn mba?

kathleen26  – 10 August 2013

Iyanih wa nya error hehehe. Gpp kok kalo dr aceh, aku di jakarta. Kalo harganya udh gak sale gpp tetep tolong beliin aja. Mihihi

dindadaana  – 10 August 2013

Hehe oke deh mbaa, btw mba ada line ato wechat ga? Biar enak komunikasinya :)

kathleen26  – 11 August 2013

Ada sist line, id nya kathleenvania.. Ehehehe

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us