Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Thomas Wiradikusuma will travel from Kuala Lumpur to Jakarta. Let me be your courier. Offering iPad 2, iPod Touch (latest gen) See profile of 1234567890 (T

This trip has passed or it has been deleted
Malaysia
Kuala Lumpur
-
Indonesia
Jakarta
Saturday 24 September 2011
Notes

Malaysia merupakan salah satu negara yang paling murah harga produk Applenya selain Amerika. Lihat harganya di http://store.apple.com/my (Malaysia) dan bandingkan dengan http://store.apple.com/id (Indonesia).


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 5

farhan  – 08 August 2011

wah gimana mau percaya, namanya aja asal-asalan gitu.. :|

1234567890  – 08 August 2011

lol. iya soalnya pas bikin account, ternyata maksimal 10 karakter, sedangkan username yg biasa gw pakai 12 karakter. anyway disini ada rekening bersama kan? pakai itu aja kalau ragu :)

1234567890  – 08 August 2011

oh barusan lihat-lihat lagi, sepertinya gak ada rekber. COD aja kalau begitu :D

farhan  – 08 August 2011

ada kok nih.. http://www.bistip.com/rekber

1234567890  – 08 August 2011

nah itu ada, silakan kalau begitu agan-agan yg berminat :)

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us