Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. freddy will travel from Melbourne to Jakarta. Let me be your courier. See profile of freddy in Come and join Bistip to do transaction (buy, sel

This trip has passed or it has been deleted
Sunday 01 May 2011

Hayoo hayoo sapa yg mau nitip dari negeri kangguru :D

Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?

Comment(s) 4

sativa  – 06 April 2011

Bisa titip projector second saya nggak? Tar saya kirim ke tempat Bro. Beratnya sekitar 3 kg. Japri aja ya. Thanks.

flinks  – 08 April 2011

mau titip TRAVELO, kmrn beli nya di pesawat QANTAS. bisa tolong titip beli 1. silahkan lihat brgnya di link ini: thanks

layyenfen  – 10 April 2011

mau titip diary bisa gak ya...kalo sempat beli...kalo gak sempat gpp si...thanks b4

igot6  – 19 April 2011

bos gw nitip yg ringan2 aja nitip permen starburst & natural inc gummy and snakes donk masing2 3 pack jadi total ada 12 pack bos

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay

Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works

Contact Us