Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Mega Kesuma will travel from Houston to Jakarta. Let me be your courier. Offering kosmetik Sephora, Clinique, Victoria Secret,dll See profile of secretwish

This trip has passed or it has been deleted
USA
Houston
-
Indonesia
Jakarta
Sunday 30 June 2013
Notes

Hello Bistipers,

Saya menerima penitipan kosmetik dari USA (Sephora, MAC, Bobbi Brown) kaos atau topi dari USA.

dengan komisi 20% (jika harga barang USD 100.

Harga USD adalah harga jual kurs BCA.

Yang serius japri yah :)


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 10

mels  – 09 May 2013

halo kaa :) mau nitip make up bisa? ga nyampe USD100 kok :) ada email atau whatsapp/line yg bisa dihubungi? makasiih :)

secretwish  – 14 May 2013

Hi Mels, Masih bisa titip kok asal barangnya ga besar dimensinya dan ga berat. :) aku ada email : megariakesuma@gmail.com Silakan hubungi kesitu dulu aja yah.

juon  – 15 May 2013

hai sist...kalo harga barangnya ga sampe USD 100 komisinya berapa yah? Terimakasih...

rapaelh  – 16 May 2013

Hai sis, please check your inbox ya :) tengkyuuuwww...

anastascha  – 17 May 2013

hi sis, apa maish bisa titip?

secretwish  – 18 May 2013

masih sis, masih bisa titip, aku pulang tgl 30 juni, kira2 tgl 2 Juli sampai indo. mau titip apa ?

melzky  – 29 May 2013

comment deleted

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us