Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Anggreini Purba will travel from Bangkok to Jakarta. Let me be your courier. Offering clothes See profile of sendicute (Anggreini Purba) in Bistip.com. Com

This trip has passed or it has been deleted
Thailand
Bangkok
-
Indonesia
Jakarta
Friday 09 August 2013
Notes

Pesan Barang2 dari Thailand, ask me ya..
PIN BB: 22E7BD3C
whatsapp: 6283898378650


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 6

sleeping87  – 25 March 2013

Mau titip burts bee d thailand murah ya sist?

sendicute  – 26 March 2013

Mahal, ga jadi bikin burts bees deh.. klo mau cek ke websitenya global.burtsbees.com change country ke Thailand deh..

nenamedyan  – 11 April 2013

Hii sendi, aku nena. Kamu ada planning ke chatucak gaa? Aku mau titip tas canvas tapi yang aku tau tokonya ada disana. Kalo kamu bisa, aku langsung titip uangnya biar ga repot :)

tietieutie  – 30 May 2013

hi sendi, kalau mau nitip pernak pernik dari Etsy dikirim ke km di Bangkok gt feenya brp? makasii :)

crl2606  – 06 June 2013

hii sisss, aku mau titip brng dr chatucak dan pratunam dong, bisa ga yah kira"?

sendicute  – 27 July 2013

Aku ga sempat ke chatuchak, wikennya di Phuket soalnya..

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us