Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Angeline Djunaedi will travel from Jakarta to Vancouver. Let me be your courier. Offering vitamin & supplement, electronic gadgets (apple,blackberry, googl

This trip has passed or it has been deleted
Notes

Destination : Los Angeles, Alaska, Vancouver. Depart frm Jakarta, 19/08/2011 & Arrive tgl 3/09/2011. Boleh titip barang dari Jakarta untuk saudara2 yang di USA/ Canada OR membawa titipan dari USA/ Canada. Items harus dilihat sebelum di packing. Qty limited due to custom & baggage limit


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 4

weka  – 12 July 2011

Pengen nitip, kalo blackberry bold touch yang baru udah ready.

weka  – 12 July 2011

gua cari info2 nya dulu deh kapan di release hoho

angeline  – 13 July 2011

OK boleh. Kalau memang jadi tolong dikasih tau retail price berapa dan beli dimana? Saya akan nginep di daerah Beverly Hills / West Hollywood, L.A

weka  – 13 July 2011

Sip cari info dulu yah. Kalo ikutin rumor sih di release august katanya. Sampe di confirm deh sama RIM.

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us