Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Claudia Kaunang will travel from Tokyo to Jakarta. Let me be your courier. Offering kitkat, space maker See profile of ckaunang (Claudia Kaunang) in Bistip

This trip has passed or it has been deleted
Japan
Tokyo
-
Indonesia
Jakarta
Wednesday 28 November 2012
Notes

Ayo nitip lagi ke saya! :) kali ini ke Jepang. Hanya terima kitkat dan space maker yah (plastik yang buat packing supaya nggak tebel). Yang tertarik silahkan PM. Tips untuk saya gratis. Thanks!

Untuk contoh space maker bisa dilihat disini: http://www.bistip.com/items/365


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 13

ckaunang  – 14 November 2012

Untuk contoh space maker bisa dilihat disini: http://www.bistip.com/items/365

puputrossi  – 14 November 2012

saya mau kitkat dong kak, kl space maker harganya brp? makasih :D

ckaunang  – 15 November 2012

Kitkat sekitar Rp 130 ribu + biaya ongkir nanti. Tapi kitkat udah penuh yah, waiting list. Kalo space maker Rp 30 ribu sudah termasuk ongkir nanti. Kalo mau PM aja yah.

mifta  – 15 November 2012

harga kit katnya berapa mbak? :D

ckaunang  – 15 November 2012

Kitkat sekitar Rp 130 ribu + biaya ongkir nanti. Tapi kitkat udah penuh yah, waiting list.

lindayp  – 15 November 2012

kitkatnya per pack berapa sih?

ckaunang  – 15 November 2012

Kitkat sekitar Rp 130 ribu + biaya ongkir nanti. Tapi kitkat udah penuh yah, waiting list.

polala  – 16 November 2012

kak mau nitip spacemakernya masih bisa?

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us