Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Claudia Kaunang will travel from Seoul to Jakarta. Let me be your courier. Offering faceshop, etude See profile of ckaunang (Claudia Kaunang) in

This trip has passed or it has been deleted
Korea, Republic of
Tuesday 06 November 2012

Ronde ke 2 trip korea ke indo. Terima titipan Kosmetik only yah dan tidak perlu tips untuk saya :)

Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?

Comment(s) 16

vega  – 30 October 2012

mbak, boleh nitip anti skimming passport cover gak?

ckaunang  – 30 October 2012

Sori yah kosmetik aja saya terima titipannya :) thanks..

stefies  – 30 October 2012

Permisi kak CK, apa kakak terima titipan brtc jasmine water bb cream? thanks :)

ckaunang  – 31 October 2012

Iya bisa aja. Di PM aja yah info lengkap nya :)

lily  – 31 October 2012

Sis mau nitip bb cream nya etude sama lipstick etude bisa yah? Nanti aku pm plus gambarnya juga :-):-):-) thankss

ckaunang  – 31 October 2012

OK saya sudah balas PM nya :)

fals  – 31 October 2012

mbak t bisa d kirim ke luar kota kah??? q d malang ini???

ckaunang  – 31 October 2012

Bisa. Paling saya JNE in kalo barang udah sampe Jakarta. Silahkan PM aja apa yang mau dititip.

vennyng868  – 31 October 2012

Mb sy ada PM ya.. Tq :)

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay

Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works

Contact Us