Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. tiurmaida rafica purba will travel from Singapore to Jakarta. Let me be your courier. Offering small item, ikea, cosmetics, etc See profile of tiurrp (tiur

This trip has passed or it has been deleted
Sunday 30 September 2012

Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?

Comment(s) 8

fionatjo  – 20 September 2012

titip ikea lilin wangi vanilla bisa? yang di gelas transparant gitu lalu tip nya bagaimana? thank youuu

tiurrp  – 20 September 2012

Boleh dikirim gambarnya? Gelasnya klo gak salah ada beberapa macem.

inez  – 20 September 2012

Hai kalau saya mau nitip eyeliner merek k-pallete di watson singapur apakah bisa?

tiurrp  – 20 September 2012

Bisa dong... Bisa kirim detailnya? Nomer brp, warna apa?

inez  – 21 September 2012

warnanya hitam, setau saya cuman ada 2 warna sih. kalau saya kirimkan gambarnya bisa minta emailnya?

dineua  – 25 September 2012

kalau mau titip Bath and Body work, pocketback + holdernya boleh ga? kena charger ga ya? :)

tiurrp  – 26 September 2012

Boleh aja, mau titip yg mana?

dineua  – 26 September 2012

aku ada kirim PM ya, sama tambahan : -Pocketbac Hallowen Bundle ($7) -Pocketbac Classic Faves Bundle ($ 5)

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay

Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works

Contact Us