Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. isidora happy will travel from Jakarta to Singapore. Let me be your courier. See profile of isidorahap (isidora happy) in Bistip.com. Come and join Bistip

This trip has passed or it has been deleted
Indonesia
Jakarta
-
Singapore
Singapore
Friday 21 September 2012


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 3

dwelapan88  – 11 September 2012

salam kenal, rencana mau nitip barang2 dr LUSH singapore adanya di Wisma Atria #B1-13. Tp dia ada delivery, jd mungkin bs dianter lgsg ke tmpat nginep/tinggal. hope to get in contact with you soon! thx

isidorahap  – 11 September 2012

Hai. Salam kenal nama aku happy. Lush itu cosmetic kan ya ? Boleh nanti dibawain. Wisma atria itu di orchard kan ? Aku pasti ke orchard kok, kalo memang mau dibeliin aja juga gak papa... Tapi kasih detail barang ya, takut salah.. hubungin aku private juga bisa via whatsapp atau sms 081511800258 atau twitter @isidorahappy atau email happyapsari@yahoo.com Terimakasih :)

dwelapan88  – 09 October 2012

recommended!! barang udh sampe dengan lengkap utuh tak kurang suatu apapun hehe sis happy *cie* sangat friendly, rspon cepet dan mau bantu nyariin.. pokoknya senang berbisnis dengan andaaa! smoga bisa titip2an lagi hehe

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us