Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. paramita sopko will travel from San Francisco to Jakarta. Let me be your courier. Offering fashion items, gadget, books See profile of paramita (paramita s

This trip has passed or it has been deleted
USA
San Francisco
-
Indonesia
Jakarta
Saturday 10 November 2012


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 20

endiska  – 14 September 2012

Aku mau nitip iphone 5 bs sis? Minta cp km dong.. Thx

paramita  – 14 September 2012

boleh.. +16506783462. Kamu mau beli sendiri online kan? preorder tanggal 14 September 2012 ke www.apple.com. Nanti aku akan kasih kamu alamat shipping deliverynya

cindydnic  – 14 September 2012

sis mau nitip iphone 5 ong sis, gmn caranya aku hrs preorder online dulu ya?

paramita  – 17 September 2012

cindy.. aku belum dpt info jelas soal iphone5, nanti ya kalo udah dijual di toko apple baru aku bisa kabarin.. karena pembelian online baru bisa utk yg dibundle dgn phone provider lokal amerika

wilona  – 15 September 2012

Halo, mau tanya kl kindle paperwhite disana udh ada blm ya? Kl mau nitip ongkos lainnya ada apa aja & kira2 brp? Makasii :)

rdaniaty  – 17 September 2012

mbak, mau tanya, di US ada produk toiletries Rogers & Gallet nggak? kalo ada aku mau titip dong, untuk yg seri Bois d'orange shower gelnya harganya berapa ya? thanks before

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us