Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Melur Pinilih will travel from London to Jakarta. Let me be your courier. See profile of meyuy (Melur Pinilih) in Bistip.com. Come and join Bistip to do tr

This trip has passed or it has been deleted
United Kingdom
London
-
Indonesia
Jakarta
Wednesday 10 October 2012
Notes

Anything will be fine for me as long as it is not too HEAVY nor too BIG. (Except for clothes, as I will store it in a vacuum bag if you don't mind)

I will be going to US first on 14th September so please kindly note the last request would be around 10th September unless I can find your things in US too (please see my other trip)

First come first serve hehehe. Any other questions, please message me and I will do my best to reply *kind of bit busy at the moment* :)

PS: I live two hours from London, but I can get you something from the city. OR, you can just shop online and ship to my address :D


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 54

tulips  – 09 August 2012

Hi, bisa nitip cookies? Ben's cookies?

meyuy  – 09 August 2012

Hai. Boleh saja, seberapa beratnya dan seberapa besarnya ya?

marichan  – 11 August 2012

halo, bisa titip payung uniqlo? yang di link ini: http://shop.uniqlo.com/uk/goods/069511 makasih :)

meyuy  – 11 August 2012

Halo :) bisa. kamu mau beli online trs dikirim ke alamat saya aja? kalau mau kabari aja, nanti saya kasih alamatnya

marichan  – 16 August 2012

boleh sis aku order online dulu, tp kira2 brgnya bisa dikirim kpn ke rumahnya ya biar bisa diterima? :)

meyuy  – 16 August 2012

Paling telat sekitar awal september ya, karena saya cabut dari UK sekitar tanggal 12 nya. Thank you

marichan  – 16 August 2012

oke sis, tp nanti aku minta alamat dan kotanya ya biar bisa kirim brgnya ke sana, lwt inbox aja :)

tietieutie  – 13 August 2012

halo mba bs nitip any union jack souvenir ? flags, umbrella, sandals ? mba tau tempat2 yg jual bgitu ga ? makasih :)

meyuy  – 13 August 2012

Ya. Saya tahu. Harga payungnya kalau ga salah sekitar 5 poundsterling ya,bendera sekitar 1 pound tapi yang kecil.tapi maaf saya ga terima request alas kaki. Thanks.

asti  – 14 August 2012

Halo mbak.. aku bisa nitip lush nggak? berat total kira2 1 kg.. kemungkinan ada satu produk yg liquid.. Thanks before :)

meyuy  – 22 August 2012

Hay! Klo jd nitip kalo bisa sebelom tanggal 13 september ya. Thanks:)

me222  – 22 August 2012

Halo Dear Meyuy, kl mo nitip straightener dan hair dryer bisa gak? kl bisa biar nanti sy beli online trs kirim ke alamatmu.. Feenya kena brp yah? TIA

meyuy  – 22 August 2012

Saya bls lwt message ya

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us