Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Hanny will travel from Seoul to Jakarta. Let me be your courier. Offering something legal and handy See profile of hanny (Hanny) in Bistip.com. Come and jo

This trip has passed or it has been deleted
Korea, Republic of
Seoul
-
Indonesia
Jakarta
Tuesday 16 October 2012
Notes

Selain dari Seoul, saya juga akan singgah ke Jeju sebelum pulang.


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 19

karyo68  – 22 July 2012

Boleh titip pure honey dr jeju gak? Saya jg mo nitip cosmetic korea gem miracle black pearl O2 bubble mask.

hanny  – 23 July 2012

bisa, tolong link nya juga ya, biar ga salah

mels  – 17 August 2012

kaaa :) mau nitip make up bisa??

hanny  – 17 August 2012

Bisa, tolong link-nya ya

mels  – 24 August 2012

kalo aku nitip ke kaka kira2 kena charge (tip)-nya berapa ya ka?? makasih sebelumnyaa :)

hanny  – 24 August 2012

10% dari harga barang

mels  – 17 September 2012

mba aku nitip - etude mask sheet pomegranate 1pcnya 1000 KRW. aku nitip 10pcs yaa http://mybeautybasket.com/product_images/u/690/Pomegranate-Mask__55148_zoom.JPG - etude sheet mask pearl extract 1pcnya 1000 KRW. aku nitip 10pcs juga http://swedeinseoul.files.wordpress.com/2012/07/sheetmask2.jpg jadi totalnya 20.000 KRW sama tip jadinya 22.000 KRW. bener ga mba?? :)

lothsaa  – 26 August 2012

Aku mau titip kayak kpop item gitu boleh ga ? ><

hanny  – 26 August 2012

Bisa banget :D Tipnya 10% dari harga barang ya ^_^

lothsaa  – 26 August 2012

Okii dokiii :D jadi aku kasih info apa aja nih :3 kalo msalah tempat aku ga trlalu tau ;_;

hanny  – 26 August 2012

Item barangnya apa aja, sama harga, klo tempat tar biar aku yg cari

lothsaa  – 26 August 2012

Ok deh ~ minta email nya dong say ^^ aku kirim lewat sana ntar yah (:

hanny  – 31 August 2012

halo, masi mau nitip sis? sori lama balesnya, byk kerjaan :D tulis aja brg2 yg mo dititipin lwt msg ini gpp thx sis

lothsaa  – 31 August 2012

Mmmaaauuu ssiisstttt xD aku pikir kmu ngambek sist ;_; krena aku pikir aku bawel xD ok deh ~ aku mau titip : 1. Official merchandise whistle BAP (5 item) 2. Official merchandise towel BAP (3 item) Itu yah sist :D

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us