Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Jenny will travel from Sydney to Jakarta. Let me be your courier. See profile of chloin (Jenny) in Bistip.com. Come and join Bistip to do transaction (buy,

This trip has passed or it has been deleted
Australia
Sydney
-
Indonesia
Jakarta
Sunday 19 August 2012


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 11

firstkao  – 08 July 2012

comment deleted

blackfavo  – 19 July 2012

nitip suplemen boleh sist? L-Tyrosine 500mg, kalo bisa yg merk Twinlab atau GNC. merk lain jg gak masalah. tersedia di drug/vitamin store terdekat di kota anda :)

chloin  – 19 July 2012

No problem, bisa ntar saya cariin. Mau yang berapa capsules? ini kirim ke jakarta?

blackfavo  – 19 July 2012

kereen .. yg 100 kapsul ya sist. iya, jekardah :D

chloin  – 13 August 2012

alo. masi mau titip ga ya? kalo iya, bisa diperjelas detailsnya? mau titip berapa banyak? yg berapa kapsul? thanks.

blackfavo  – 19 July 2012

comment deleted

bewii  – 07 August 2012

hai chloin, saya bisa nitip parts sepeda? barang berat 3kg. udah ada di sydney, tinggal dikirim ke alamat chloin aja. utk tujuan jakarta. jd ga perlu dibeli lg. bagaimana?

chloin  – 08 August 2012

Hi Bewii No problem sih kalo barangnya ga terlalu gede. Bisa tolong kirim foto ke whatsapp? Saya pakai iphone & ga punya bb. Atau kirim foto ke email ini, kalo bisa. Thank you

bewii  – 08 August 2012

boleh via whatsapp. message ke saya aja nomernya,nanti saya kirimin fotonya. thx :)

chloin  – 09 August 2012

nomor hp 0402474546

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us