Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Nadia Ratna will travel from Paris to Jakarta. Let me be your courier. Offering Anything that legal See profile of nadiaratna (Nadia Ratna) in Bistip.com.

This trip has passed or it has been deleted
France
Paris
-
Indonesia
Jakarta
Sunday 01 July 2012
Notes

Ask me for further information...


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 10

ddiah  – 14 June 2012

hai...boleh titip Longchamp? thanks

nadiaratna  – 15 June 2012

Boleh.. :)

ddiah  – 16 June 2012

Sistemnya gimana ya? Aku mau titip cosmetic bagnya aja sih. Disana lg ada sale ga ya heheheh thanks

nadiaratna  – 16 June 2012

baru sale tanggal 27 juni ini, tapi aku gak tau apa cosmetic bag yang kamu pingin ikutan sale atau enggak. ;)

ddiah  – 16 June 2012

Aku mau titip yg planetes, warna item. Kalau ga keberatan, ntn aku cari fotonya dulu, tp ntn sistemnya gimana ya? Thank you

ddiah  – 18 June 2012

hi Nadia, ini link yang mau aku titip http://www.longchamp.com/en/planetes-women-255.html yang cosmetic bag nya. dan kalau memang kena sale juga, mau sekalian titip sama yang tote bag nya. kabarin ya, sistemnya seperti apa. thank you Diah

vampzz  – 15 June 2012

klo kerastase di paris lebih murah ga?

nadiaratna  – 15 June 2012

Aku gak pernah beli kerastase di Jakarta. Gak tau harganya berapa. Kalo disini, mungkin aku bisa liatin harganya. :D

ingeangel  – 17 June 2012

Sis, tolong cek inbox yaa. uda aku PM :)

lalelole  – 27 June 2012

Sis udh ak pm

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us