Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. aya will travel from Bangkok to Jakarta. Let me be your courier. Offering anything See profile of ayaaa (aya) in Bistip.com. Come and join Bistip to do tra

This trip has passed or it has been deleted
Thailand
Bangkok
-
Indonesia
Jakarta
Wednesday 06 June 2012


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 10

ddiah  – 27 April 2012

hi, bisa titip Nivea Visage Q10 eye cream, sama Boots body butter pistacchio ga? thanks Diah

ayaaa  – 27 April 2012

Boleh :) Bisa aku cari barangnya dimana yaa?

ddiah  – 27 April 2012

di guardian atau di boots stall ada kok....heheee makasih ya ini aku \ Ini gambar body butternya http://shopping.yahoo.com/751683740-boots-mediterranean-body-butter-almond-pistachio-milk-66-fl-oz/ ini niveanya http://www.freemans.com/Nivea-Visage-Anti-Wrinkle-Q10-Eye-Cream/productdisplay.stm?A=10E727_&Au=P_MasterItem&An=0 thank you

ayaaa  – 27 April 2012

Oke sip! :) Oiya aku baru juni loh balik ke jakarta nya. Gpp?

ddiah  – 27 April 2012

gpp, tapi aku boleh minta tolong ga, tolong di liatin harganya dulu. :) kalau tidak merepotkan. thank you ya Diah

ayaaa  – 27 April 2012

Wah. Nanti kalo disana bb ku aktif aku kabarin deh :)

ddiah  – 27 April 2012

owwh oke. kalo ga keberatan, dan bisa sms, sms ke no aku aja 0817777643. thank you

ayaaa  – 27 April 2012

Oke say :)

ayaaa  – 06 June 2012

Diaahh, kmu jd nitip body butter? Aku uda di phuket. Kabarin segera ya.. soalnya aku flight jam 7 ke jkt.

ddiah  – 14 June 2012

aya, sorry notification ini ga masuk ke email aku, jadi aku ga sempet buka bistip. thank you ya udah nawarin, tapi kayanya aku missed. next time mungkin. Maaf ya dan terima kasih

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us