Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. georgina elldy will travel from Jakarta to Seoul. Let me be your courier. Offering kosmetik, tumbler starbucks See profile of georgie (georgina elldy ) i

This trip has passed or it has been deleted
Korea, Republic of
Saturday 06 August 2016

Pulang ke jakarta tanggal 14 agustus 2016. Barang akan dikirim tanggal 15 agustus 2016. Thank you ☺

Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?

Comment(s) 6

miswanty16  – 31 July

Halo, salam kenal yah Aku mau titip innisfree kosmetik bisa?

georgie  – 01 August

hi anty, bisa kok.. detail pertanyaanmu udah aku jawab lewat message ya.. thanks :)

cherly  – 01 August

Kak bisa minta id line atau wa nya kk?

georgie  – 01 August

hi cherly : id line : georgielldy kalo mao tanya2 detail langsung contact aja. thanks :)

verryberry  – 03 August

Hi Georgie aku mau nitip kosmetik, aku bisa kontak kamu dmana ya? ada nomor WA?

georgie  – 03 August

Hii, bisa kok WA aja di : 081511885890 atau add line id : georgielldy

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay

Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works

Contact Us