Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Maria Magdalena will travel from New York to Jakarta. Let me be your courier. Offering Iphone SE 16 GB / any color, Iphone SE 64 GB / any color, KYLIE LIPK

This trip has passed or it has been deleted
Notes

will be selling:

- IPHONE 6 / 6S
- IPHONE SE
- KYLIE LIPKIT
- MAKEUP BRANDED e.g: Anastasia Beverly Heels, Colorpop, Naked, etc etc. Just tell me what you looking for!


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 20

wandererme  – 16 June

Hi guys! Saya buka PO untuk yang mau titip beli : 1. Iphone / Ipad 2. Makeup branded seperti Kylie Lip Kit, Urban Decay, Anastasia Beverly Hills, ColorPop Lipcream, dan lain lain. Jika ada brand yang kamu mau, boleh coba kontek saya nanti saya bantu carikan. Terima kasih !

yosefkri  – 26 June

Iphone se 64gb bisa ke bandung?

wandererme  – 27 June

kalo ke Bandung gan saya bingung kirimnya pake apa hehe. kalo pake JNE gitu takut kenapa2.

stevan77  – 20 June

mau nitip celana pant guess fee total sampe indo brapa? enteng kok

wandererme  – 27 June

hai! di private chat aja yah. thanks!

yosefkri  – 22 June

Titip iPhone bisa? Ada whatsapp ga?

wandererme  – 27 June

comment deleted

wandererme  – 27 June

saya private chat ya.

jagoanneon  – 24 June

bisa titip oneplus 3?

wandererme  – 27 June

bisa gan tar saya cariin dulu ya. kalo ada saya private chat.

jagoanneon  – 28 June

https://oneplus.net/oneplus-3 dari sini fee berapa mas

maestro23  – 24 June

saya juga mau titip oneplus 3 kalo bisa/

wandererme  – 27 June

bisa gan tar saya cariin dulu ya. kalo ada saya private chat.

maestro23  – 27 June

sudah dapet nih saya. thank you ya.btw belinya harus lewat web dia. dikirim ke alamat di us koq , gampang

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us