Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. anita diah will travel from Madrid to Jakarta. Let me be your courier. See profile of anitadiah (anita diah) in Bistip.com. Come and join Bistip to do tran

This trip has passed or it has been deleted
Spain
Madrid
-
Indonesia
Jakarta
Monday 27 June 2016
Notes

I'm going home for Lebaran! Pulang kampung yaay!!! Will be open for small and light stuff

Yes yes, I have whatsapp...message me with your details.

Kalau bisa, kalian udah tau mau barangnya apa dan udah riset barang tsb ada di Madrid atau tidak (jangan ampe mesti saya yg ngecekin satu2)
Bisa cek di website2 online yaaaw misalnya.

Berhubung paypalnya masih cuma dollar doang, ga ada euro dan rekening Indonesia saya cuma ada BNI, jadi kalau mao nitip maap banget tapi harus transfer dulu yaaa.

Atauuuu...kalian yang beli sendiri online, kirim ke alamat saya. Tapi sebelum main kirim, konfirm dulu ya. Ga lucu kan tiba2 nitip boots selutut. Saya ga ngurusin kalo ada yg sotoy kirim barang, tapi karena kegedean atau keberatan, trus ga dibawain ^.^

Tipnya 20%, saya gak bisa ngurusin tax free dan ongkir+packing di Indonesia ditanggung yang nitip (gojek atau tiki).

Dibuka sampai tanggal 17 Juni 2016 sajah =) tanggal 18 - 19 Juninya, saya beli barangnya


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 0


No comments yet

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us