Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Yanita will travel from Los Angeles to Jakarta. Let me be your courier. Offering FO, Disneyland & Universal Studio See profile of iglebelle (Yanita) in Bis

This trip has passed or it has been deleted
USA
Los Angeles
-
Indonesia
Jakarta
Tuesday 05 July 2016


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 8

iglebelle  – 26 May

maksudnya titip barangnya aja atau titip beli dulu ya?

deestanley  – 27 May

halo kalo mo titip barang online gimana ya? ada alamat di amrik? nanti saya beli kirim kesana trus tlg bawain ke indo. thanks

iglebelle  – 27 May

halo kalo online blm bisa nih soalnya ga ada alamat tetap, bakal pindah2 gitu. thanks

indestiana  – 16 June

Kalau titip elf brushes yang bisa dibeli walmart/walgreen/target/drugstore bisa kah? Kira2 berapa ya ongtipnya? Ada 5 brushes yang ingin dibeli.

iglebelle  – 17 June

Hai, boleh message ke aku langsung detail & gbrnya?

stevan77  – 20 June

mau nitip celana guess fee berapa http://www.guessfactory.com/en/Catalog/View/men/joggers-pants/graduate-slim-trousers/Z3304710002

iglebelle  – 20 June

Hai, linknya pas dibuka diarahin ke facebook & ga ada gambar clananya. Boleh pm aku beserta gbrnya ga? Thanks

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us