Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. anggie will travel from Hong Kong to Jakarta. Let me be your courier. Offering apa saja yang bs handcarry See profile of anggie29 (anggie) in Bistip.com. C

This trip has passed or it has been deleted
Hong Kong
Hong Kong
-
Indonesia
Jakarta
Monday 20 June 2016


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 13

adithbomb  – 26 May

mbak saya mau nitip baju uniqlo agak banyak juga tapi posisi saya di bandung soalnya saya nyari traveler yang HKG-BDO ga ada, adanya jakarta. Kalau berkenan nanti saya kirim pesan ke mbak. Thank You

anggie29  – 26 May

Brapa byk kira2?

adithbomb  – 26 May

kaos uniqlo 9 biji mbak, beda motif, harganya 99 dollar hongkong saya liat di situsnya..

anggie29  – 26 May

Cb di kirim ke wa saya aja seperti apa 087771115311. Oia tp saya undur kepulangan saya tgl 20 juni.

adithbomb  – 26 May

oke sebentar ya mbak saya download dulu picture2nya dari situsnya..

tono15  – 30 May

bu saya mau nitip kacamata VR untuk LG G5 bisa?

anggie29  – 30 May

Hrg berapa?beli dmana?

tono15  – 30 May

harga nya 1.898 Dollar Hongkong, temen sih kemarin beli nya di toko elektronik yang jual Hp LG di Broadway bu..

anggie29  – 30 May

comment deleted

tono15  – 30 May

nga bisa nego dikit fee nya bu?hehee..

anggie29  – 30 May

Ga bs hehe soalnya bw elektronik resiko jg

dianiun  – 06 June

haloo.. kalo aku titip tas bisa ga? hand bag gitu..

anggie29  – 06 June

Seperti apa sis?ada pic?

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us