Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Effie Saptaningtyas will travel from London to Jakarta. Let me be your courier. Offering legal stuff less than 3kg's and hand carried size See profile of e

This trip has passed or it has been deleted
United Kingdom
London
-
Indonesia
Jakarta
Saturday 10 March 2012


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 5

alulkan  – 06 January 2012

hi. anda tinggal di london ya?saya mau minta tolong dibelikan sampel minuman... setelah anda beli cukup kirimkan saya lewat ekspedisi ke jakarta... ini barangnya : http://innocentdrinks.co.uk/things_we_make/smoothies/straw_ban/ http://innocentdrinks.co.uk/things_we_make/smoothies/mango_passion/ http://innocentdrinks.co.uk/things_we_make/orange_juice/ masing2 produk beli 2 macam anda ke supermarket aja lihat harga barangnya,,,trus email saya sekalian dengan tip untuk anda dengan ongkos kirim... terima kasih banyak atas bantuan anda yudin

effie  – 11 January 2012

Maaf, saya tidak tinggal di London. Saya cuma mau pergi berkunjung ke London kira-kira tanggal 8-10 Maret 2012. Masih lama. Saya belum tahu pasti schedul perjalanan saya. Tapi apa memang di setiap supermarket ada? Khawatir saja kalau harus mencari-cari dulu barangnya, tdk ada cukup waktu.

olandha  – 06 January 2012

Boleh nitip pernak-pernik Arsenal gak?? Apa aja deh...mau gelas/ jam/ puplen/ notes...pokoknya apa aja deh :D thanks alot

msgrafis  – 20 February 2012

sis, nitip ini aja deh. pasti jadi kok. http://www.thebigdiscountstore.com/thebigdiscountstore/ctl10221/cp57040/si5967658/cl1/religion-metallic-gathered-front-dress ini cuma shipping ke UK pas aku tanya ama cs-nya. trims.

thalia  – 25 February 2012

cek inbox yah.. :) thx

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us