Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. yanita dwi astuti will travel from Jakarta to Hong Kong. Let me be your courier. Offering Tumbler See profile of yanitadwi (yanita dwi astuti) in Bistip.co

This trip has passed or it has been deleted
Indonesia
Jakarta
-
Hong Kong
Hong Kong
Sunday 08 May 2016
Offering
Default_original_item
Tumbler
Notes

Tumbler only
Wa 081299207271

Harga Bon + fee 10 hingga 20 rb
Shenzhen makau hongkong Kuala Lumpur


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 6

sweetz2811  – 02 May

Hiiii.... kenalkan saya Nana... Saya mau titip barang untuk teman saya yang sedang di Hong Kong.. Bisakah? Barangnya berupa buku (Bible) dan materai karena sebenarnya dia orang Indonesia namun sedang dalam perawatan disana sehingga butuh ttd beberapa surat kuasa untuk dikirim ke Indonesia namun disana ga ada yg jual materai :( Please help me, nanti ketemuan saja supaya ga sangka saya titipin obat2an atau apa gitu, hehe.... Saya bener2 butuh bantuan, untuk ongkos mohon dibicarakan ya... Oiya disananya biar dia yang ambil di tempa mbak aja Thank u banget...

yanitadwi  – 02 May

Wa aku 081299207271

sweetz2811  – 03 May

Mbak Yanita Dwi saya sudah WA namun belum masuk :) mohon dibalas jika sudah free ya.. thank u

yanitadwi  – 03 May

Gag Ada wa masuk

phany  – 09 May

Sis...tlg dibalas message sy ya,please cek inbox.Sy line gk di read,sy message blm dibalas,sy wa juga gk masuk.thanks y

phany  – 04 May

comment deleted

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us