Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. matahari k will travel from New York to Jakarta. Let me be your courier. See profile of matahari (matahari k) in Bistip.com. Come and join Bistip to do tra

This trip has passed or it has been deleted
USA
New York
-
Indonesia
Jakarta
Tuesday 26 July 2016
Notes

-no bulky items
-komisi tergantung besar dan/atau harga barang
-no liquid/alcohol/cigars
-limited space on luggage
-di sana dari tgl 25 jul 2016 sampai 25 jun 2016, sampai di jkt 26 jul 2016 jam 23:55 WIB
-kalau mau kirim barang langsung ke apartment boleh, untuk kelanjutan bisa via wa


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 8

revansyah  – 23 March

Bisa nitip lipstik kylie lip kit ga sis? Harga disana sih 300rb-an

matahari  – 23 March

haloo, bisaa2 tp + fee yahhh. nanti untuk kylie lip kitnya klo udah restock bisa lgsg pesen & kirim ke alamatku aja. tp aku saranin pesennya akhir juni/awal july aja soalnya di apartmentnya gaada siapa2. untukk lanjutnya bs wa aku yaa thank you +628118890099

devadaasw  – 12 May

bisa nitip jam tangan gak? harga sih 500-600n disana thx

siaulung  – 20 June

kalau titip rompi gaming bisa gak? http://store.korfx.com/KOR-FX-Gaming-Vest-WIRELES.html beli onlinenya oleh temenku yg di US sana, ditujukan ke alamat Anda, box tidak perlu dibawa.

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us