Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Samuel Christian Gunawan will travel from Jakarta to Singapore. Let me be your courier. See profile of chchgo (Samuel Christian Gunawan) in Com

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday

Anything you would like just give a call to +62818175262, we can discuss further.


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?

Comment(s) 3

nellyhar  – 19 November 2015

Hi Kak, Saya Nelly, mau minta tolong titip kirim surat boleh? Di changi airport ada kok booth nya Spore Post. Kak, ada whatsapp kah? Saya di 0813-1810-9699. Thank you!

alexputra  – 22 December 2015

halo mau ke sgp ya boleh titip albothyl sama nose spray "NasalSpray" dari indo gak? butuh urgent sih.. albothyl kayakny bnyk di apotik, kalo nasalSpray bisa aku suruh kirim ke tmpt situ, tar dititipin ke sgp bisa?

dcynthy12  – 02 March

halo teman saya, silahkan hubungi saya di sini favor_789johnson @ h o t m i ada sesuatu yang sangat penting saya akan ingin mendiskusikan dengan Anda

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay

Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works

Contact Us