Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Leevia will travel from Tokyo to Jakarta. Let me be your courier. Offering any legal and reasonable stuffs See profile of leevia (Leevia) in Bistip.com. Co

This trip has passed or it has been deleted
Japan
Tokyo
-
Indonesia
Jakarta
Sunday 27 December 2015
Notes

Food ( Tokyo Banana, Kit Kat, Pocky, Etc )
DFS Items
Hobby Stuff ( Manga/Anime/CD/DVD/Games/etc )
Art Supplies
Fashion and Beauty Stuff
etc
Kalau belinya dari website harap anda yang purchase barangnya lalu dikirim ke alamat saya nanti di Jepang.
Tolong didiskusikan dulu barangnya apa dan spesifikasinya.
Please kontak lewat Inbox dulu ya sebelum via WA/Line.
Fee bisa menyesuaikan tergantung besar, berat, dan harga :)
Thank you.


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 25

gitabian  – 14 November 2015

Mbak, boleh titip onitsuka tiger, tanpa box? Fee berapa? Thank you

leevia  – 23 November 2015

Sudah direply :)

imsie  – 23 November 2015

boleh titip beli album exo love me right romantic universe? 2pcs, semua music store resmi di tokyo kayaknya jual deh hehe

leevia  – 23 November 2015

Bisa, kalau mau bisa Message aku aja.

selvybta  – 24 November 2015

Boleh titip tupperware ngga?

leevia  – 24 November 2015

Tupperwarenya segede apa ya? Asal ga terlalu besar oke sih, soalnya ini juga udah mau penuh bentar lagi titipannya aku close ><

ronggo130  – 25 November 2015

Bisa titip tumbler starbuck bertuliskan Tokyo?

leevia  – 25 November 2015

Bisa, Tumblr Tokyo yang motif kan? Kalau mau bisa Message ya.

setiady  – 26 November 2015

mbak, bisa titip beli camera dslr? fee nya berapa ya? thx

leevia  – 26 November 2015

Fee tergantung barang dan beratnya, bisa message aku lebih lanjut :)

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us