Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. cynthia will travel from Washington to Jakarta. Let me be your courier. Offering iphone 6 s tory burch katespade coach See profile of nonathia (cynthia )

This trip has passed or it has been deleted
USA
Washington
-
Indonesia
Jakarta
Monday 21 December 2015
Notes

tory burch, katespade, coach, atau barang branded lainnya yang gampang dicari. not a bulky item tp kalo sepatu masih ok. iphone 6s


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 9

jiddae  – 05 November 2015

Iphone feenya brp ya?

nonathia  – 05 November 2015

100 us kaka gmn ka

mierlyana  – 09 November 2015

Hai, kalau titip sepatu Michael Kors bisa kah? Aku akan beli dengan kartu kredit aku dan dikirim ke alamat kamu di USA

nonathia  – 09 November 2015

Ga bs ka aku pake tour jd ga ada alamat, paling aku bisa beliin aja ka di toko pas ke outlet

mierlyana  – 09 November 2015

Hemmm, kalau ke outletnya ga yakin ada sih. Waktu itu juga temanku ga ada. Kalau gitu makasih ya

ranifadli  – 11 November 2015

Kalo titip brg dr temen aku disana kena fee charge brp yaa?

nonathia  – 12 November 2015

Aku ikt tour ka jd ga ada alamat

jovalent  – 15 December 2015

kalau mau titip beli catokan GHD bisa ? fee chargenya brp ?

viasang  – 16 December 2015

bisa ttip usb iclever dual usb travel wall charger? tlg info hrga tot-nya ya TQ

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us