Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Lukman will travel from London to Jakarta. Let me be your courier. See profile of luckman (Lukman) in Bistip.com. Come and join Bistip to do transaction (b

This trip has passed or it has been deleted
United Kingdom
London
-
Indonesia
Jakarta
Sunday 22 November 2015


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 8

ayascha  – 14 November 2015

bisa titip obat dan skincare buat nyokap ngga ya? feenya brp? saya tinggal di Ldn, di south kensington, barang udah dibungkus tinggal ketemuan buat nitip.. ukurannya kira2 se kotak sepatu perempuan yang kecil atau kalau nggak muat nanti dimasukkin plastic bag ukuran besar. kabarin yaaa... thanks...

luckman  – 15 November 2015

ketemuan di hostel aku aj kl mao di daerah russel square. tapi mlman aj kl mao ktmuan, nanti aku kasih alamat sama no contact aku disini..nama hostel aku generator hostel, dibrowsing aj alamat lengkapnya Sent from: Lenovo P70-A

ayascha  – 15 November 2015

Fee nya brp? N nyampe jkt tgl brp?

luckman  – 15 November 2015

nyampe jakarta tgl 23. Fee nya 250 ribu, gimana. nanti aku kirimin langsung di jktnya Sent from: Lenovo P70-A

ayascha  – 15 November 2015

Boleh 250ribu ya. Aku minta nomor Londonnya. N bs tgl brp?

luckman  – 15 November 2015

07848486856 Sent from: Lenovo P70-A

ayascha  – 15 November 2015

comment deleted

luckman  – 16 November 2015

mba put, ini no aku 07848486856 Sent from: Lenovo P70-A

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us