Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Muhammad Jupaka will travel from Singapore to Jakarta. Let me be your courier. See profile of jupaka (Muhammad Jupaka) in Bistip.com. Come and join Bistip

Singapore
Singapore
-
Indonesia
Jakarta
bi-weekly
Friday, Saturday, Sunday
Notes

Please be detail and more specific with the address and etc related to your order :)

Pengambilan barang bisa di Lotte Avenue atau di Blok A Jakarta Selatan


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 13

amer354  – 04 August 2015

Thanks kepada Agan Jupaka, sdhbantu bawakan titipan gw dari Singapore. Great. Appreciated. Next time kalo gw nitip lagi jangan kapok ya. salam, amer

dikaananda  – 07 August 2015

Thank my bro.. mantap utk bro yang satu ini orgnya asik banget.. komunikasi juga baik lancar. barang titipan gw dr SG sampai dengan selamat Recomended seller bos. jangan kapok ya bos gw sering titip hahaha... Joe

mrsrance  – 10 September 2015

Recommended bistiper, selalu di reply dengan cepat. Thank you banget yah Mas, next time pasti aku titip-titip lagi.

fatin0905  – 10 November 2015

Halooo..kapa ke jakarta lg?titip hp bs?

jupaka  – 10 November 2015

Hari senin ini..bs kok :) Message aja ya detailnya :)

andri0406  – 08 January

om, kapan balik jakarta?mau nitp . thanks

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us