Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Dina Marcelina will travel from Jakarta to Birmingham. Let me be your courier. See profile of dinaanaa (Dina Marcelina) in Bistip.com. Come and join Bistip

This trip has passed or it has been deleted
Indonesia
Jakarta
-
United Kingdom
Birmingham
Friday 24 July 2015
Notes

anything simple and easy to carry :)


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 6

sandrara  – 20 July 2015

Salam kenal .. Bisa beli tumbler starbuck birmi ?

sandrara  – 20 July 2015

comment deleted

dinaanaa  – 20 July 2015

sepertinya bisa, tetapi saya baru kembali pertengahan agustus apakah tidak apa apa?

sandrara  – 20 July 2015

Ya tidak apa apa. Bagaimana pembayarannya ? Transfer kemana ? Terimakasih ya.

dinaanaa  – 20 July 2015

mau direct aja atau pake fasilitas safepay bistip? lebih aman pake safepay karena kalo nanti ga ketemu tumblernya atau ada halangan, uang anda langsung otomatis dikembalikan oleh bistip, tapi bebas bebas aja sih hehe gimana enak nya aja. untuk lebih lengkapnya coba balas di link ini aja ya untuk perihal tumbler birmingham dan bentuk nya seperti apa, karena sepertinya di uk tumbler starbucks hanya ada edinburgh, england, london sama scotland http://www.bistip.com/messages/new?trip_id=12225&user=dinaanaa

sandrara  – 22 July 2015

Ya tumbler edindburgh dan scotland ya

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us