Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Olivia will travel from Hong Kong to Jakarta. Let me be your courier. Offering Tas, sepatu, makeup, aksesoris, etc (legal items) See profile of oliviandr (

This trip has passed or it has been deleted
Hong Kong
Hong Kong
-
Indonesia
Jakarta
Monday 20 July 2015
Notes

Haiii,

Saya akan travelling ke Hongkong tanggal 22 July ini dan akan sampe Jakarta tanggal 27 July 2015 :) terakhir pemesanan 20 July ya atau maksimal tergantung kuota.

Silahkan apabila ada yang berminat untuk menitip tapi saya hanya bisa ke store aja ya. Jadi kalo berminat menitip, bisa lgsg hubungi saya dan berikan alamat store secara detail.

Barang yang bisa dititip:
1. Sepatu
2. Tas
3. Makeup
4. Baju, celana, etc
5. Aksesoris
6. Bisa request tapi harus legal ya :) dan tidak bisa minuman alkohol.

Fee tergantung berat.

Untuk lebih lanjutnya bisa langsung hubungi:
Line: @GHL7525W (pake @ ya)
Whatsapp: +6281218977200
Instagram: @onstore_

Thank you :)


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 4

himerayza  – 04 July 2015

halo kak, kalo misal mau titip elektronik gtu kira2 bisa ga kak? :) yg mau aku beli PSvita gitu ^^ makasih ~~

oliviandr  – 05 July 2015

Haiii, boleh kok :) langsung PM aja yaa bisa dapat dimana dan harga in HKD nya brp :) thank you

himerayza  – 06 July 2015

oke deh kak, aku search dulu yah :D

yuanacarla  – 15 July 2015

sis, cek line ya

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us