Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. Nadya will travel from Jakarta to Amsterdam. Let me be your courier. Offering makanan kering, apapun yang ringan See profile of nadinsky (Nadya) in Bistip.

This trip has passed or it has been deleted
Indonesia
Jakarta
-
Netherlands
Amsterdam
Tuesday 14 July 2015
Notes

no dangerous or illegal stuff please :)


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 5

hafida  – 09 June 2015

hi mbak, aku mau titip kue lapis legit (untuk temenku di Den Haag apakah bisa? Terima kasih jaa. fida

nadinsky  – 09 June 2015

lapis legitnya homemade atau beli? aku prefer aku yang beliin sekalian. dan apakah temenmu bisa ambil ke amsterdam? saya di pusat kota, prinsengraacht kl gak salah nama jalannya.

hafida  – 16 June 2015

hi mbak. Lapis legitnya beli kok. Boleh mbak kalau mau dibelikan. Biasanya beli lapis legit Happy sih. Kalau nanti minta tolong paketkan lewat Albert Heijn bisa nggak mbak? Nanti aku yang bayar juga ongkosnya. euro 6.95 untuk di bawah 2 kg kalau nggak salah. Tapi kalau harus diambil, aku bilang sama temenku dulu ya mbak. Boleh? fida

rolfie  – 17 June 2015

Halo Bu Nadinsky. Saya ada kirim message. Terimakasih.

dianne  – 06 July 2015

Hai mba.. Saya bisa titip snack biji ketapangnya warung mpok nini Gak? Nanti saya ambil langsung di schipol kalo bisa. Soalnya rumah saya lumayan dekat ke schipol

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us