Bistip is an innovative marketplace for peer to peer courier service. Bistip connects travelers and item lookers. Travelers get side income, item seekers get their wish.. meli will travel from Guangzhou to Jakarta. Let me be your courier. See profile of m3l1 (meli) in Bistip.com. Come and join Bistip to do transaction (buy,

This trip has passed or it has been deleted
China
Guangzhou
-
Indonesia
Jakarta
Thursday 29 December 2011


Icon-email-bistiper  Need my help? just contact me!

Share to your friends?


Comment(s) 12

pandamas  – 13 November 2011

Bisa titip modem maestro 100?industrial gprs modem. 2 unit Spek ada di website saya http://pandamas.com/modem-maestro-100.html hrg disana sekitar $40-$50 bisa bantu?

m3l1  – 14 November 2011

Belinya di daerah mana yah?ada info? Soalnya susah kalo mesti tanya2 disana.

pandamas  – 14 November 2011

yup...biasa yg jualan komputer , bisa provide ini.kira2 kmu tau gak y? btw, impor pakaian y?

m3l1  – 14 November 2011

Nah yg jual komputer and elektronik di sana ada beberapa tmpt, kalo bisa info di daerah mana nanti saya sekalian mampir, soalnya masih mau belanja pakaian lg (yup import!). Kalau bisa sekalian nama tk nya biar lebih enak, soalnya kadang suka ngak bs dipercaya orgnya.

pandamas  – 15 November 2011

iya nih.klo toko nya saya kurang tau mel, baru search dari alibaba aja.. tapi gak ap2 seh,klo gak bisa..krn perangkat itu mayan jarang yang jual seh. thanks ya meli..:D

New Comment

You must Login or Join Us to write a comment

Bistip SafePay


Do not make direct payment to traveler, use SafePay as mediator for protection. Low fee, safe and easy to use. You will get reputation at the end of the SafePay - how it works


Contact Us